Navštíveno 21251x

Zdravim.
Po dlouhe dobe jsem se rozhodl neco malo pustit do pasovce. Mam na ceste stelovak a rad bych nejaka nova kola. Maximalne 18ky. Ted mam 8x18 ET35 a kdyz nalozim auto po strop a nalozim 3 lidi, tak mi obcas chytne na plastovou hranku zadniho podbehu. Tzn, ze by to chtelo ET min 40. Origos ma byt ET44. Prikladam fotku co tam mam ted na leto....
Diky moc za rady jake kola na nej dat....
v soucasne dobe mam vsechny sedive plasty pod naraznikama a prahy nalakovane do barvy auta...
4ks německých alu PLW PI
rozměr: 8x18"
rozteč: 5x112
ET: 43
pneu: AVON ZZ - 225/40/18" (4-5mm vzorek)
stav: kola jsou v naprosto špičkovém stavu, nově vyvážená
- Kola jsou lakována práškovou barvou = vyšší odolnost vůči poškrábání, chemická odolnost, delší trvanlivost
cena: 12 600,-
Odkaz přímo na sadu zde:
[ Link ] KONTAKTY:
mobil = 777301540
web =
[ Link ] e-mail = info@kvalitka.cz

Tykev :
Kamo to nemyslis vazne... Nemusim mit nutne pouzite. Jde mi o to jakej vzhled bude na pasovci sluset. Ale tyhle jsou dle me vzhledove na tohle auto nic moc....

15.03.2011, 17:36 |
swep ja bych tam dal neco ze sortimentu vyrobce vozu

15.03.2011, 18:11 |
TROY jj origa nebo něco z Merse nebo Audi ) jak jinak
nevim přesně kolik mají ET, ale myslím, že 18" Themisto ze Superba by slušely ;-), jinak to co máš na léto teď je dle mě hnus a vůbec to tomu nesedí, ale 100 lidí 100 chutí ....

15.03.2011, 20:11 |
Kesam Na tohle? Tomuhle by slušeli k té černé nějaké brutální leštěné kanály,ale jako fakt krapet k zemi a mrda DUB :-)
přesně tak, chce to něco takového

zrovna tyhle jsou na prodej za 13k

15.03.2011, 20:44 |
cendler | Upraveno: 2011-03-15 20:44:37
přesně tak ;-) chtěl jsem to ještě dopsat, ale jsou to 19

15.03.2011, 20:59 |
Kesam No dyt to říkám to je prdel na hrnci :D Vyleštit jak psí koule a je to přesný.
noo, také musím souhlasit s těmi nademnou :-)
18 Themisto mám kdyžtak na prodej fungl nový, ale nejsem přesvědčnej, že by mu slušeli

16.03.2011, 07:51 |
dedo tie amg sú ppci
a co Tomasony?
[ Link ] jinak ty co tam máš teď tak ty nic moc no...

16.03.2011, 08:47 |
Kapka (M)
Luke kolik chces za ty kola?jsou to ty origo co dava Skoda na ty nové Suberby?
Jo, jsou novy, nepouzity, original skoda, jestli chces, poslu vic fotek.predstavu mam 28tis. Jo a zadna sedivka, jsou puvodne z myho supa,protoze na jinych kolech to uz objednat neslo
No koukam ze dost rad... Za ne MOC dekuji..
Kola co mam ted se mi hodne zamlouvaj. Je to opravdu vec vkusu kazdeho.... jak se pise nademnou...
kdyz origos kola, tak dle me jedine z CC s tema lomenejma paprskama... Jinak thomasony se taky hodne libive. Koukal jsem na ne loni na jedne kokotavii a jsou fajn..
Kazdopadne auto bude mit stelovak, tak si vejsku, tuhost, tvrdost nasteluji jak chci....
Nejake dalsi navrhy?

16.03.2011, 10:32 |
dedo Tomason tn 5 su mzrke ako čertov pipíš, a tie tn8 sú najmenšie 19 . Ale TN8 su pekne to by bolo fajn
za mě z těch dvou TN8, TN5 se mi nelíbí...
Ne nemusi to byt nutne TN5. Plna kola se mi moc nezamlouvaj. Docela cool pro me jsou TN1 nebo TN5. Ono jak tak koukam moc variant neni no....
TN5 ne ty chci já :-))), ale kdyby jsi chtěl 20 tak vem TN9, jinak ty TN1 nejsou špatný, jinak za mě celkově tomasny hodně dobrý, měl jsem je na předešlém autě a co ty kola vydrží je neskutečný
nebo z 3bg highline 7,5x17 et38, nikde nic neskrta, vypadaji dle meho cool :-)

Cendler :
No prave !!! TN1 jezdej uz na hodne autech. TN5 jsou dle me neokoukane a v podobnem stylu nez mam ted na aute, takze pro me prijatelne....
CervinVega :
Chlape kdyz original kolo, tak jedine z CCcka ty lomene paprsky. Jine nepripadaj v uvahu. Chci kola zajimave a vzhledove atraktivni a ne klasiku kterou ma kde kdo....
No já tyhle ještě na jiným neviděl, ty paprsky jsou rozdělené, viděl jsem jen ty hnusný "slepený s prolisem"
luxusní jsou na pašíkovi OZ paladio, ale taky za jakou cenu a starší nevím, jestli se moc prodávají

17.03.2011, 19:46 |
Kesam KANÁLY mede!!!
15.03.2011, 20:37 | cendler > sick! 100 bodov!
Kesame, jemu se plná kola nelíbí.... :-)
Takze nakonec budou Tomason TN5 8,5x18 5x112 ET40...
Doufam, ze jsem neudelal chybu...

18.03.2011, 20:14 |
cila ... Tomasony som mal sice iny model a nateraz som zvolil toto. Cakam este na vyjadrenie z BBS ... urcite by sa to hodilo aj tebe :-)